Bestel- en Betaalinformatie

Bestel- en Betaalinformatie

Bestellen bij Smeets Solutions staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen! Afhankelijk van het land waarin u een bestelling plaatst kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes.

Meer bestelinformatie

BTW-vrij voor niet-Nederlandse bedrijven binnen de EU

Zodra u als eigenaar of medewerker van een bedrijf het BTW-nummer invult tijdens het bestelproces wordt de BTW automatisch van de bestelde producten afgetrokken. (Let wel op dat de opgegeven gegevens correct zijn, deze worden namelijk automatisch gecontroleerd.)

Smeets Solutions 24 uurs levering

Als uw bestelling en betaling op werkdagen voor 17:00 uur bevestigd is dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden. Na 17.00 uur en in het weekend blijft de bestelling openstaan tot de eerstvolgende werkdag. Let op! Dit geldt alleen voor bestellingen die naar een adres in Nederland of België verzonden worden. Bestellingen binnen Europa worden binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd.

Prijzen en verzendkosten

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland en België. Wij hanteren geen minimaal bestelbedrag om gratis verzendkosten te verkrijgen.

Retourneren

Voor alle bestellingen geldt een herroepingsrecht / zichttermijn van 14 dagen. Om hiervan gebruik te maken kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen voor het aanvragen van een retourformulier.

Garantie

Op al onze producten geldt een volledige garantietermijn van 2 jaar. Mochten zich onverhoopt problemen voordoen, dan zullen wij deze altijd snel en correct oplossen.

Aansprakelijkheid

Smeets Solutions is niet aansprakelijk voor schade aan een voertuig door (verkeerd) gebruik van door Smeets Solutions geleverde artikelen.

Keurmerk met kopersbescherming

Smeets Solutions is aangesloten bij het Trusted Shops keurmerk, één van de grootste webshopkeurmerken van Europa. Uw aankoopbedrag is op basis van de kopersbescherming gewaarborgd. Zodra u heeft gekozen voor de gratis koperbescherming maakt Trusted Shops een (kosteloos) consumenten-lidmaatschap voor u aan. Vervolgens bent u automatisch en gratis verzekerd wanneer er wordt aangekocht bij webshops met een geldig Trusted Shops keurmerk:

  • Bij niet-levering
  • Bij verlies van betaling (bijv. bij herroeping, retourzending en transportverlies)
  • Ongeacht de gekozen betaalmethode

Geschillenbeslechting met ODR

Bij het online winkelen kan het gebeuren dat er iets mis gaat. Geen reden tot zorgen: wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en met een passende oplossing komen. Komen we er onverhoopt toch niet uit dan kan er een geschillenbeslechtingsprocedure gestart worden. ODR is een platform van de Europese Commissie waar een consument eenvoudig online zijn klacht kan indienen via een formulier. Deze klacht komt vervolgens bij de webwinkel terecht. Daarna moet de webwinkel voorstellen bij welke geschillencommissie het geschil voorgelegd moet worden. Consument en webwinkel moeten het samen over die geschillencommissie eens worden. Zodra dat is gebeurt zal de klacht (automatisch) via het platform naar de gekozen geschillencommissie gestuurd worden. Vervolgens zorgt de geschillencommissie ervoor dat het geschil geheel online wordt afgehandeld. Een stap naar de rechter is dus niet (meer) nodig.

Selecteer een Afleverpunt